Saturday, November 1, 2008

Defend Of The Ancient



wabak yg terus menghantui seluruh dunia.. mcm gila kot game ni.. xkan ampa x penah dengaq kn.. DOTA.. game yg membawa mimpi ngeri kepada awek2 sebab bf depa sanggup abaikan depa sebab dota ni.. apa yg dahsyat sgt ha game ni? benda ni mesti bermain di fikiran org yg x main dota.. memang la.. sapa x penah men memang mcmni.. bila dah stat main, stat pandai sikit.. memang ketagihan la.. konfem tanpa waswas

aku stat main game ni time form 5, time tu abg chik(sepupu aku) yg intro kt aku.. tp aku dari dulu memang suka gila game dari blizzard mcm warcraft. starcraft & diablo.. pastu dah abg chik promote aku pon x ckp bnyk, main ja la.. tp main kt umah ja.. sebab kt jitra time tu xdak org main lg.. dengaq pon x penah kot.. pastu aku masuk utm.. ada la sekerat budak yg taw dota.. aku pon join ja la.. depa ni plak stok setan (aku x termasuk.. hahahah) stai dok hasut budak2 lain main dota sama.. last2 semua pakat ketagih.. aku sampai lanie men masih lagi noob(Bodo).. haha.. xtaw nk karang pa dah..


I love u Syllarbear.. XD

2 comments:

Loy@lM@tStUp1D said...

woi..jom berdota..melayu masih lemah dlm dota..wkakaka..cari ak dlm garena klu nk men...

kucinglipat said...

hahaha. bukan lemah. depa malas