Saturday, December 6, 2008

cinta

cinta.. semua org becinta.. ada becinta sgn org.. sesama jenis pon ada.. cinta dgn tuhan tu wajib dan aku becinta dgn gitar.. aku masih baru bercinta dgn gitar ni.. masih lagi mabuk cinta.. XD.. kata org x kenal maka x cinta.. aku dulu sgt teringin nk belajaq gitar.. tme skolah rendah dulu.. tp xdak kesempatan.. pastu bila aku masuk utm.. aku jumpak dgn si fadeator dgn meon.. depa ni la yg hajaq aku men gitar dulu.. time tu ingt lg.. fad dok suruh main bass fight for your right. aku pon dengan tekunnya berusaha main.. haha.. last dah pandai sikit tu aku start la jamming.. dgn meon, fad, wan dan jebon.. skang pon dgn depa lg.. tp jebon dah xdak.. dia murtad utm.. dia blah pi utp.. haha.. tp apa2 pon.. aku haram cinta aku terhadap gitar ni akan terus mekar mcm cinta pandang pertama.. XD

4 comments:

Dulu pak aku org panggil in pulut, last2 sangkut jgak pulut tu kat aku said...

smart rambut hang. srupa gitaris the strokes dah. miahahaha.

nunun~ said...

gitar ja?
hehehe

jiwakosong said...

eleh aku taw rahsia hg awek bederet dok kata becinta dgn gitar ja.
nak kena sepak?
ahahaha :P

kucinglipat said...

apa kisah dgn rahsia aku? ada aku kata aku x bercinta dgn org len? lerrrrrr boleh kot?