Wednesday, August 11, 2010

public phone

public phone (telefon awam) ni skang ni dah semakin tidak digunakan. mungkin sebab semua org pakat2 ada henfon sendiri dah. kadang aku tgk kesian jugak kat public phone yg terbiar. buat rugi duit ja pi pasang banyak2.

jadi sebagai warga negara yg prihatin, aku nk bagi cadangan la kat kerajaan bg mengalakkn org menggunakan public phone. idea ni aku dapat time aku buat lawatan sambil belajar dekat london.



telefon yg merupakan salah satu simbol london. kat genting highland pon boleh dapat telefon ni.


*klik utk pembesaran

kertas iklan dalam tu boleh dapat? haa. kalau letak kat malaysia mesti makin ramai org guna public phone. pastu jgn lupa letak no rozita che wan.

2 comments:

beautiful_rose said...

jangan kata ramai pengguna...
siap ada yang bawak tilam bantal tidur dalam public phone tu. =p

kucinglipat said...

hahaha. tp kena la letak no rozita che wan, ayu raudhah, rita rudaini serta lisa surihani. baru berbaloi