Sunday, May 9, 2010

sembang bodo petang-petang

duduk petang2. dengan biskut tiger ataih meja bersama ayag pepsi panas2 mmg masyuk. pastu sambey dok sembang bodo, membe gua tanya soalan bodo kt gua "wei awat blog hg simple gila. awat tak edit2 sikit boh layout apa boh background semua."

gua gelak sorg-sorg. makin lama makin kuat. tp membe gua blur sebab dlm hati gua dok pikiag "hahaha budak ni taw la baru buat blog pon. saja nk habag blog dia lawa la tu. warna warni." gua terus gelak kt dia sampai gua rasa benda tu dah tak lawak.

gua saja nk tak edit blog sebab blog ni gua sendiri yg baca. so gua xda nk gua font kaler2. sat kuning, sat merah, sat hijau. buat sakit mata gua sendiri ja. kalau mata gua sakit, mata org yg tgk blog gua lagi sakit.

gua malas letak background mcm gambar-gambar2 abstrak, gambar2 comel apatah lagi gambar paris hilton yg seksi tayang kuih pau dia yang tak seberapa tu. gua rasa benda tu tak membantu pon presentation blog gua. lagi menyakitkan mata ada la. cukup la gua letak header sikit bg nampak ceria. mcm rumah la. pagar mau grand walaupun isi dalam rumah sekadar tilam bujang dgn tv 14 inci serta pemain dvd untuk tengok filem menarik bila rumah kosong takdak orang kacau line.

p/s: gua bukan blogger tegar. mahupun blogger otai. gua cuma tulis untuk pesanan diri gua dan rakan2

3 comments:

rObin@ayuE said...

no komen..tapi header hang tu gambaq apa??

kucinglipat said...

hye stalker. haha :)

kucinglipat said...

haha. ayu stai terasa la tu. HAHAHAHHAA. hg rasa gambag apa wei. use ur imagination and u see the world is not just like what u see by ur eye