Friday, July 17, 2009

nabraskaa!





dia adalah cik nab. aku suka dia punya karya. sgt terbaik dan comel. artwork dia mmg favourite aku dari dulu. lama dah x cari brg dia. dia pon tgh bz kot lani. papa pon saja nk promote supernab ni. haha. teruskan karyamu wahai nab supaya anda dpt lebih banyak duit utk shopping.

hampa check out la stuff dia kt:

http://www.myspace.com/awatnya

2 comments:

Dulu pak aku org panggil in pulut, last2 sangkut jgak pulut tu kat aku said...

ha kenai ni bdak new zealand. balak dia tu jr aku kat kms dulu.

kucinglipat said...

yaka. haha. dia org logstag ja pon. aku kenai kes dok beli brg2 dia la